top of page

Data analytiikko ja -tieteilijä

Helsinki, Finland

placeholder.jpg

Etsimme tekoälytiimimme data analytiikkoa ja -tieteilijää. Tehtävänä on kehittää ja toimittaa Avaintecin terveydenhuollon tekoälypalveluita sote-sektorille.

Etsimme täysipäiväistä data-analytiikan ja tekoälyn asiantuntijaa, joka nauttii ongelmanratkaisusta. Työ on analyyttista ajattelutapaa vaativaa tiimityöskentelyä. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä koulutusta (tai loppuvaiheessa olevia opintoja). Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi olet tiimityökykyinen, motivoitunut, tehokas ja oma-aloitteinen.

Avaintecillä et jää koskaan ongelmien kanssa yksin, vaan käytettävissäsi ovat aina kannustava tiimi ja osaavien kollegoiden tuki. Työilmapiirimme on rento ja välitön.

Kuvaus työn sisällöstä:

Teet analytiikkaa, käsittelet suuria määriä dataa ja koodaat laskentaratkaisuja. Hallitset data management ratkaisuja pilvessä tai paikallisesti. Nautit ongelmanratkaisusta. Työskentelet yhdessä muiden data-analyytikkojen ja algoritmikehittäjien kanssa läheisessä yhteistyössä ohjelmistokehittäjien kanssa.

Odotamme sinulta:

  • Python, R, Bash, SQL, Linux, ohjelmointikielten tai -tekniikoiden hallintaTehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa 

  • Kyky kommunikoida ja esittää datan havaintoja ymmärrettävällä tavalla

  • Kyky ja halua oppia uusia asioita kehittääksesi ammattitaitoasi

  • Ripeä työote, joustavuus ja kyky sopeutua nopeisiinkin muutoksiin

Tarjoamme:

  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi haastavien työtehtävien ja mielenkiintoisten tuotteiden parissa

  • rennon ilmapiirin kansainvälisessä ja nuorekkaassa työyhteisössä (työkielemme on englanti)

  • toimivat, tehokkaat ja modernit työkalut

  • kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut

  • hyvät etenemismahdollisuudet 


Tehtävä mahdollistaa myös gradu- tai väitöskirjatyön suorittamisen perustuen projekteihimme.

Rekrytointiprosessimme:

Jos kiinnostuit, lähetä meille tietoa itsestäsi (hakemus ja CV) 28.2.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ’jobs (at) avaintec.com’. Ilmoita myös, jos sinulla on julkinen ohjelmointiportfolio (esim. Github). Käsittelemme hakemuksia jo ennen määräaikaa, joten toimithan nopeasti! Lisätietoja Avaintecistä saat kotisivuiltamme http://www.avaintec.com/. Kysymykset, soittopyynnöt ja lisätietopyynnöt voit myös lähettää yhteystietojesi kera osoitteeseen ’jobs (at) avaintec.com’.


Järjestämme kaksi haastattelukierrosta ja pääset tapaamaan mahdollisia tulevia tiimikavereitasi jo heti alkuun. Pääset myös todentamaan osaamisesi pienen harjoitustyön avulla, josta saat palautetta osaamisesi kehittämiseksi.


Avaintec Oy


Avaintec Oy on johtava AIaaS-palveluita sosiaali- ja terveydenhuollon sektorille tarjoava yritys. Yhtiön tekoälypalvelut toimivat päätöksenteon tukena ennakoivassa hoidossa terveydenhuollon ammattilaisille ja palveluiden avulla pyritään parantamaan myös kansalaisen hyvinvointia ja terveyttä. Yhtiön tavoitteena on olla edelläkävijä tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuvien tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä ja tarjoamisessa. Yhtiöllä on useita tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuvia kehitys- ja toteutusprojekteja meneillään suomalaisten ja kiinalaisten sairaaloiden kanssa. Ratkaisut on suunniteltu tehostamaan asiakasorganisaatioiden tiedon prosessointia ja päätöksentekoa. 

Avaintec Oy:lla on kansainväliset laatu- että tietoturvasertifioinnit ISO 9001 ja ISO 27001 sekä ISO 13 485 terveydenhuollon laatusertifiointi. Sertifioinnit kattavat kaikki yrityksen toiminnot ja tuotteet  ja ne ovat olleet voimassa yli kymmenen vuotta.

Want to hear more?

For further inquiries, please contact our People Operations Manager

Fade.jpg

Fatbardhe Hetemaj

People Operations Manager

+358 44 553 4333

We're Avaintec!

Avaintec is providing health and social-care organisations with AI-as-a-Service to support and help their professionals in real-time decision making. We work alongside our customers and partners to accelerate the journey towards value-based care, where the focus is improved service (quality of care) with lower costs (efficiency). Our AI services add significant strategic flexibility to the operations of care organisations.

bottom of page