Tuki

Ketterä edelläkävijä

Me Avaintecillä haluamme olla sähköisten allekirjoitusten ja tietoturvallisten data management-ratkaisujen ykkösvaihtoehto. Palvelumme mahdollistavat organisaatioiden siirtymisen kokonaan digitaalisiin toimintamalleihin.

 

Suomalainen Avaintec on kehittänyt ja valmistanut korkealaatuisia ohjelmistopalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.
Useat palvelumme ovat saavuttaneet Suomessa johtavan markkina-aseman.

0%
Suomessa kirjoitetuista sähköisistä resepteistä allekirjoitetaan Avaintecin tekniikalla.

Ratkaisumme täyttävät vahvan tietoturvan ja salauksen vaatimukset. Toimintomme ovat laatu- ja tietoturvasertifioituja, ja arkistoratkaisumme on ensimmäinen SÄHKE2-sertifioitu säilytysjärjestelmä.

ISO 27001
ISO 9001
SÄHKE2
CE

Arvomme

Toimintamme perustuu asiakkaan huomioimiseen ja jatkuvasti kehittyviin palveluihin. Tarjoamme asiakkallemme onnistuneesti palvelumuotoiltuja ratkaisuja tietosuojasta huolehtien.

Kokenut ja ketterä

Avaintecissä yhdistyvät asiantuntemus ja eteenpäin pyrkivä start-up -ajattelutapa. Lähtökohtana toiminnassamme on korkeatasoinen palvelumuotoilu.

Avaintecin tuotekehitys- ja projektinhallintamenetelmät perustuvat ketterään ohjelmistosuunnitteluun, jossa korostuvat käytettävyys, läpinäkyvä toimintatapa ja nopea reagointi. Olimme ensimmäinen yritys Suomessa, joka otti ketterät kehitysmenetelmät käyttöönsä. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin huippulaatuisilla ohjelmistopalveluilla kilpailukykyiseen hintaan.

Keitä me olemme?

Helsingin Ruoholahdessa, Kiinan Hangzhoussa ja Puolan Varsovassa sijaitsevissa toimistoissamme työskentelee monikansallinen asiantuntijatiimimme. Sitoutuneen henkilöstön ja johdon ansiosta Avaintec on saavuttanut Suomessa vakaan ja useissa ratkaisuissa johtavan markkina-aseman.

Uutisia / 23.01.2019

Keinoälysovellus ennustaa hoidon tarpeen Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) ja Lapin sairaanhoitopiiri (LSHP) kehittävät yhdessä Avaintecin kanssa keinoälypohjaista sovellusta, joka tulee lisäämään tehokkuutta terveydenhuollossa ja vähentämään turhia sairaalamatkoja.

Lue lisää
Uutisia / 12.12.2018

Espoon arkisto menee (Särmään) pilveen!

Espoon kaupunki on valinnut julkisen hankinnan kilpailutuksessa Avaintecin toimittamaan sähköisen arkiston ratkaisun koko kaupungin VNA -arkistoksi (Vendor Neutral Archive).

Lue lisää
Uutisia / 09.10.2018

Avaintecin tuotteet ovat ISO 13485-sertifioituja

Lokakuun 2. päivä Avaintecille myönnettiin johtamisjärjestelmän sertifiointi, ISO 13485, terveydenhuollon laitteille ja tarvikkeille. Avaintecin laatujärjestelmä noudattaa nyt virallisesti ISO 13485:2016-standardia. ISO 13485-sertifiointi on uuden EU-lain mukaan pakollinen yrityksille, jotka tarjoavat terveydenhuollon laitteita tai tarvikkeita, mukaan…

Lue lisää
Uutisia / 12.07.2018

Avaintecin ja Eksoten keinoälysovellus ennustaa lasten ongelmia

Avaintec on Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) ja Lappeenrannan kaupungin kanssa mukana valtion kärkihankkeessa, jossa ennustetaan lasten ja perheiden ongelmia keinoälyn avulla.

Lue lisää
Uutisia / 01.06.2018

Maksulisenssi myönnetty Avaintec Payment Oy:lle

Finanssivalvonta on hyväksynyt Avaintec Payment Oy:n ilmoituksen aikomuksesta tarjota maksupalvelua. Lisenssin myötä Avaintecin tytäryhtiöllä on edellytykset tarjota mobiilimaksamisen ratkaisuja.

Lue lisää
Uutisia / 13.03.2018

Avaintec joining European Signature Dialog (ESD) as a co-founder

The Association of the European Signature Dialog was founded in Vienna to enhance networking, facilitate the exchange of information and to develop a common plan to improve the regulatory framework for Electronic Signatures and Digital…

Lue lisää
Uutisia / 07.03.2018

Yhteistyön jatko merkkaa yhteistyön alun – Harald jatkaa Vilppaan kanssa

Nyt saa huokaista helpotuksesta. Sen lisäksi, että Vilpas voitti lauantaina 3.3. Kouvot pistein 100-80, sai joukkue varmistettua kaudelle 2018-2019 erittäin tärkeän lisävahvistuksen. Korisliigan Salon Vilpas ja maskotti-Harald solmivat jatkosopimuksen pelin päätteeksi.

Lue lisää
Uutisia / 13.02.2018

Avaintecin uusi organisaatio ja nimitykset

Avaintec on uudelleenorganisoitunut neljäksi erilliseksi liiketoiminta-alueeksi, joista jokaisella on Vice President ja Service Director. Tavoitteena on virtaviivaistaa päätöksentekoa sekä selkiyttää eri palveluiden fokusta ja brändiä.

Lue lisää
Uutisia / 26.01.2018

SignHero sähköinen allekirjoitus on osa SharePointia

Sähköinen allekirjoittaminen on entistäkin helpompaa. Signhero-allekirjoituspalveluamme voi nyt käyttää suoraan SharePointissa uuden Office 365-lisäosan ansiosta. Voit allekirjoittaa dokumenttisi itse tai lähettää ne muille allekirjoitettavaksi poistumatta SharePointista.

Lue lisää
Uutisia / 18.01.2018

Kiinalais-suomalainen yhteistyö kehittää terveysalan keinoälyä

Tutkimus keinoälyn ja koneopin hyödyntämiseksi terveysalalla aloitetaan Kiinassa suomalaisen Eksoten ja Avaintecin yhteistyöllä. Chengdussa allekirjoitettiin tammikuun 16. päivänä Memorandum of Understanding Sino-Finnish Medical AI Innovation and Research Centre-tutkimuskeskuksen perustamiselle.

Lue lisää
Lataa lisää

Kumppanimme

Työskentelemme läheisessä yhteistyössä useiden kumppaniemme kanssa. Tuotteemme integroituvat omina palveluinaan asiakkaan olemassaoleviin järjestelmiin, tai ne muodostavat laajemman kokonaisuuden yhdessä kumppanin omien järjestelmien kanssa.

Kiinnostaako kumppanuus?

Kiinnostaako kumppanuus?

Olemme aina kiinnostuneet keskustelemaan uusista mahdollisuuksista. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Jere Vento

COO, Head of Marketing,
VP of SignHero

LinkedIn
jere.vento (at) avaintec.com